Els Castors i Llúdrigues hem arrencat el curs amb molta força i il·lusió! Fins ara, han sigut moltes les experiències i aprenentatges que hem compartit: descoberta dels jardins de la devesa a través de la seva fauna i flora; reflexions sobre els animals en captivitat; visita a la Fundació Mona; hem conegut en Martí i hem decidit ajudar-lo per millorar el nostre planeta i salvar-lo d’un efecte destructor...

També hem conegut una manera de tenir una mascota que no impedeixi la llibertat dels animals: els peluixos! A la nostra unitat ja en tenim un, en Nico. Ens l’estimem tant! Cada setmana, un Castor o Llúdriga se l’emporta a casa i el dissabte següent tot el grup estem impacients per saber què han fet els companys/es amb en Nico. De moment, sabem que li agrada la pizza i dormir abraçat!!

També hem començat a descobrir què ens agrada (que no sempre és fàcil) i què agrada als nostres companys/es. Ara que ho sabem, segur que farem activitats i descobertes ben xules! No podem deixar-nos de dir que aquest mes farem la primera excursió de tot un cap de setmana!! Estem molt emocionats i entre els companys/es ja se senten propostes per aquesta nit tan especial...quins nervis! (Ja us passarem fotos de l'excursió no us preocupeu!)

Els Castors i Llúdrigues potser som els més petits de tots, però som els que tenim més imaginació! Posem a prova les nostres capacitats i els nostres sentits, explorem el nostre món i busquem tresors! La nostra eina per treballar és el joc i les manualitats i a partir d’aquí aprenem i creixem junts!

 

La il·lusió per la descoberta, el joc i el somni. Aprendre és un joc.