CASTORS I LLÚDRIGUES

 

De 6 a 8 anys. Els Castors i Llúdrigues potser som els més petits de tots, però som els que tenim més imaginació! Posem a prova les nostres capacitats i els nostres sentits, explorem el nostre món i busquem tresors! La nostra eina per treballar és el joc i les manualitats i a partir d’aquí aprenem i creixem junts!

 

La il·lusió per la descoberta, el joc i el somni. Aprendre és un joc.

 

Què fan els Castors i Llúdrigues?

LLOPS I DAINES

 

De 8 a 11 anys. A Llops i Daines ja comencem a ser més independents i a ajudar-nos amb els nostres companys per tal de no dependre tan dels i les caps. Així doncs, aprenem a fer-nos la motxilla i a plantar tendes. També comencem a conèixer el nostre barri i la nostra ciutat i descobrim la natura que ens envolta tot fent excursions. Treballem sobretot el companyerisme, la solidaritat, el treball en grup i la coeducació.

 

La imaginació al poder. Som creatius i tenim ganes de saber més

 

Què fan els Llops i Daines?

RÀNGERS I NOIES GUIA

 

De 11 a 14 anys. A Ràngers i Noies Guies introduïm la decisió i la autonomia de la mainada en el desenvolupament dels projectes d'unitat. Pel que fa a les excursions, es treballa sobretot la capacitat d'organització d'un mateix, el coneixement de la natura i la orientació. Treballem sobretot l'altruisme, el respecte i el valor real de les coses.

 

Descobrim l'aventura de créixer. Divertits i arriscats a cada repte.

 

Què fan els Ràngers i Noies Guies?

PIONERS I CARAVEL·LES 

 

De 14 a 17 anys. Treballem de forma didàctica posant sempre els nostres interessos en comú per tal d'establir uns objectius comuns. Coneixent nous mons i indrets, fent descobertes, anem adquirint compromisos de millora de l'entorn a través del desenvolupament de les nostres idees. Treballem sobretot el treball en equip, la pro activitat i la confiança en si mateix i en la resta de companys.

 

Prenem responsabilitats. Som idealistes i lluitem pel que volem.

 

Què fan els Pioners i Caravel·les?

TRUC 

 

De 17 a 19 anys. A Truc, Tots a la Recerca d’Un Compromís; ens eduquem, ens comprometem i fem servei, tenint cura d’un mateix, del grup i de la comunitat amb una orientació molt clara: l’apoderament dels i les joves i la transformació social.

 

Fem servei. Un gra de sorra per canviar el món.

 

Què fan els TRUC 1?

Què fan els TRUC 2?